Имам алфа 156 1.8 1998г. бензин,появиха се проблеми с маслото,гори масло като за световно вече незнам колко пъти съм долял.какви може да са възможните проблеми?колата е на 131000 км
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с маслото!
Collapse
X
-
Най-напред провери да не е запушен масления сепаратор за картерните изпарения в капака на клапаните.
Ако е запушен тогава го гори. И при такова запушване се сваля капака на клапаните и се продухва и измива. Ако не е от това то може гумички на клапаните да са причина или маслените сегменти да са износени и да пропускат.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от latimer Покажи съобщениеАми значи като я запаля дими малко дима е по скоро светъл цвят.мерси за информацията.иначе масло не изтича със сигурностNicola Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от latimer Покажи съобщениеИмам алфа 156 1.8 1998г. бензин,появиха се проблеми с маслото,гори масло като за световно вече незнам колко пъти съм долял.какви може да са възможните проблеми?колата е на 131000 км"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от latimer Покажи съобщениеИмам алфа 156 1.8 1998г. бензин,появиха се проблеми с маслото,гори масло като за световно вече незнам колко пъти съм долял.какви може да са възможните проблеми?колата е на 131000 км
Това че на километража пише че на 131к км не е гаранция че е на толкова а и дори да е на толкова знаеш ли колко пъти е прегрявана преди да я купиш.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment